Rooms page

Smeštaj

Vrste soba na raspolaganju

room-1

DVOKREVETNA soba

Hotel ima pet dvokrevetnih soba sa odvojenim krevetima, uz mogućnost spajanja ležajeva. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, mini bar, klima, TV sa kablovskim programom, Wi-fi i telefon povezan sa recepcijom.

room-2

TROKREVETNA soba

Hotel ima tri trokrevetne sobe sa odvojenim krevetima, uz mogućnost spajanja ležajeva. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, mini bar, klima, TV sa kablovskim programom, Wi-fi i telefon povezan sa recepcijom.

room-3

DUPLEX apartman

Hotel ima 4 apartman sa dve odvojene sobe. Apartman ima kupatilo sa masažnom kadom, fen, mini bar, klima, TV sa kablovskim programom, Wi-fi i telefon povezan sa recepcijom.

 
room-4

porodična soba

Hotel ima jednu porodičnu sobu sa četiri kreveta uz mogućnost spajanje ili razdvajanje ležajeva, kao i dodavanje pomoćnog ležaja za decu. Poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fen, mini bar, klimu, TV sa kablovskim programom, Wi-fi i telefon povezan sa recepcijom.

room-5

QUEEN size Soba

Hotel ima dve Queen size sobe. To su sobe sa francuskim ležajem, imaju zasebno kupatilo sa tuš kabinom i fenom, mini bar, klimu, TV sa kablovskim programom, Wi-fi i telefon povezan sa recepcijom.

room-5

DELUXE Soba

Hotel ima jednu Deluxe sobu. To je soba sa francuskim ležajem, đakuzijem, zasebnim kupatilom sa tuš kabinom i fenom, mini barom, klimom, TV sa kablovskim programom, Wi-fi i telefon povezan sa recepcijom.